Massage

Baby- en kindermassage

Tijdens de babymassage leer ik je graag hoe jij jouw kleintje kan masseren. Van kop tot teen en van buik tot rug. De Shantala babymassage bevat een bepaalde druk, zodat de spanningen in je kleintje losgemaakt worden. Daarnaast heeft het ook een rustgevend effect. Het is echt een moment van pure quality-time die jij en jouw kleintje thuis nog lang kunnen uitoefenen. De babymassage kan tot een leeftijd van 5/6 jaar. Deze wordt best aangeleerd als je kleintje tussen de 6 weken en de 6 maanden oud is.

De Kindermassage zal bij mij doorgaan. Deze heeft als bedoeling om je kind volledig te laten ontspannen. Het vele huidcontact geeft je kind een geruststellend gevoel en het gelukshormoon doet de rest van het werk. Op mijn massagetafel kan je kind dus helemaal tot rust komen.

Je kan gemakkelijk onderaan een afspraak boeken. De massages gaan door in Centrum Insana, Kapellei 34, 2980 Zoersel. Sinds januari 2023 kan je de babymassage ook boeken bij Sanostra – FitWithKid, Hogebaan 76, 2960 Brecht.

Massages

Babymassage

Leer alle stappen van het begin tot het einde om je kleintje heerlijk te laten ontspannen en om de spanningen los te maken in je kleintje. Deze massage kan je nadien zelf thuis nog meermaals herhalen. Via een handig stappenplan, kun je telkens weer de massage blijven uitvoeren, tot je kindje de leeftijd van 5/6 jaar heeft bereikt. Voor deze massage voorzie ik alle nodige materialen.

Prijs: 55€

Duurtijd: 60min

Boek nu!

Vanaf maart 2022 zijn er ook maandelijkse workshops Babymassage. Je kan 1 sessie volgen (€38,5) of je kan ook 5 sessie’s ( 4 + 1 gratis) volgen. Zo kan je jouw babymassage helemaal uitwerken in tot in de puntjes of gewoon puur genieten van de sessies en van die heerlijke momentjes met jouw kleintje. Check de Evenementen om een workshop babymassage te boeken.

Kindermassage

Tijdens dit uurtje wordt je kind volledig gemasseerd. Van kop tot teen en van buik tot rug. Laat je kind helemaal ontspannen in deze drukke maatschappij. Een uurtje pure relaxatie.

Prijs: €55

Duurtijd: 60min

Boek nu!

Uitbreidingen op de babymassage:

  • TummyTub: de babymassage afsluiten met een heerlijk badje in de tummyTub? Ontdek alle voordelen van dit badje en gebruik het badje nog optimaal tot de leeftijd van 3 jaar. (Totale duurtijd massage: 90min, 75€)
  • Krampjes: Heeft je kleintje last van krampjes? Dan leer ik je graag extra oefeningen aan om krampjes te verhelpen. Deze kan je naast de massage ook nog bij het verversen van de luiers doen. (Totale duurtijd massage: 90min, 75€)
  • Enkel masseren: Indien je je kleintje wil laten masseren door mij, kan dat natuurlijk ook. Bij interesse, vraag gerust achter de meerbeurtenkaart. (Totale duurtijd: 30min, 25€)
  • Workshops: Ik geef ook workshops over babymasseren. Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie! (Totale duurtijd: 75min, 38,5€ p.p.)

About Me als masseuse

Huidhonger… Niet te stillen, lijkt het soms wel. Masseren kan daar veel bij helpen. Masseren is een intensief en rustig moment met een constante aanraking. Dit vervult de behoefte naar contact, geborgenheid en veiligheid. Je kleintje kan zich helemaal ontspannen en oxytocine geeft hem/haar een gelukkig gevoel.

Ik ben gaan masseren om deze huidhonger te kunnen stillen. Om zo mijn kinderen de kans te geven om gemakkelijker alleen in slaap te vallen. Om ontspannen in hun bedje te kruipen en rustig aan hun nacht te beginnen. De massages kunnen lang gegeven worden en hoef je niet elke keer volledig te doen. Misschien wil je net enkel het hoofdje doen.

De kindermassage ben ik gaan volgen om ook kinderen even te kunnen laten ontsnappen aan de realiteit. De hoge druk op die kleine schouders eventjes te doen vergeten. Gewoon een uurtje volledige en pure ontspanning. Heerlijk, toch?!

Let’s hang out