Kindercoaching

Kindercoaching

Kinderen ondervinden veel druk in deze prestatiegerichte maatschappij. Ze kunnen last hebben van dingen die wij, als volwassenen, maar futiliteiten vinden. Samen met hen ga ik graag op zoek naar oplossingen. Oplossingen die zij vinden, mits mijn begeleiding. Een coach-traject bevat zo’n 4-5 coachings.

Indien gewenst kan zo’n kindercoaching afgesloten worden met een kindermassage. Een nieuwe frisse start, vol goede moed.

Coachings

Kindercoaching

Tijdens de sessie zoeken jouw kind en ik samen naar oplossingen, obv de hulpvraag die er wordt gesteld. Ik los geen problemen op, maar ga aan de hand van leuke activiteiten je kind begeleiden naar oplossingen in zichzelf. Dit kan op vele manieren. We kunnen knutselen, spelen, kleien, bouwen, dromen, …. Vele mogelijkheden. Graag zoek ik eerst uit wat jouw kind leuk vindt. Zo kan ik inspelen op de interesses, kinderen vertellen veel meer wanneer wij, als volwassenen, ons onderdompelen in de kinderwereld. En net dat wil ik graag doen. Me onderdompelen in die wereld van je kind. Zo te weten komen hoe ik hem/haar kan helpen, maar vooral: hoe hij/haar zichzelf kan helpen.

Prijs: €55/sessie

Duurtijd: 60min, individueel

Boek nu!

Kindercoach-traject:

  • Intake gesprek: Hier kan je best via mail een afspraak voor maken. Ik bezorg je een vragenlijst. Hoewel het telefonisch besproken kan worden, zie ik je graag alvast even in de praktijk. Zo ik jou kennen, maar jij/jullie ook mij. Die klik moet er zijn 🙂 Dit is gratis.
  • 4/5-sessies:Na deze sessies evalueer ik de situatie en hoor ik ook graag de ouders nog een keertje. Indien er meerdere sessie’s nodig zouden zijn, dan wijs ik jullie graag door naar een desbetreffende collega.
  • Annuleren van een afspraak: Indien je bezet zou zijn, dan vraag ik om 24u van tevoren even te annuleren. Zo niet, dan wordt de afspraak in rekening gebracht.
  • Optioneel kan dit traject afgesloten worden met een kindermassage.

About Me als kindercoach

Het kindercoach-verhaal is gegroeid door als me mama me te verdiepen in het ‘natuurlijke ouderschap’. Mijn gevoel volgen. Er is een nieuwe wereld open gegaan en eentje die verder reikt dan ik eerst in gedachte had. Kinderen zijn mensen, met een mening. Onze maatschappij durft dat al eens vergeten. Dit maakt dat kinderen het moeilijk kunnen hebben op school, thuis of in andere situaties.

Let’s hang out